Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi fluxuri de vaccinare vor fi deschise la Slatina şi Scorniceşti, în contextul creşterii numărului de persoane care se vaccinează

smartradio.ro
vaccin femeie

Noi fluxuri de vaccinare vor fi deschise marţi în centrele din municipiul Slatina şi oraşul Scorniceşti, din dispoziţia prefectului judeţului Olt, Florin Homorean, pentru a se evita aglomeraţia în contextul creşterii numărului de persoane care se vaccinează.

La Slatina vor fi deschise două noi fluxuri de vaccinare şi la Scorniceşti, încă un flux, astfel că în total, în judeţul Olt, vor funcţiona 19 fluxuri în opt centre de vaccinare din Slatina, Caracal, Corabia, Balş, Scorniceşti şi Drăgăneşti-Olt, potrivit Agerpres.

Prefectul Florin Homorean le-a transmis primarilor din localităţile unde sunt persoane care nu se pot deplasa la centrele de vaccinare să solicite Direcţiei de Sănătate Publică alocarea unor echipe mobile.

În judeţul Olt, începând de săptămâna trecută a crescut interesul pentru vaccinare, astfel că numai în ultimele trei zile s-au imunizat 7.319 persoane, dintre care peste 3.500 cu prima doză de ser Pfizer-BioNTech sau Moderna şi 2.098 de persoane cu serul Janssen (Johnson&Johnson). Celelalte persoane au fost inoculate cu a doua sau a treia doză de ser.

Potrivit DSP Olt, numărul persoanelor vaccinate anti-COVID cu schema completă a ajuns luni în judeţ la 90.810.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.