Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi imagini ale măcelului de la hotelul din Padina. Momentul în care fraţii se năpustesc asupra victimei/ Imagini cu impcat emoțional

evz.ro
Padina

Au apărut noi imagini din momentul atacului de la Padina, în urma căruia un bărbat de 41 de ani a fost ucis de fiii vrăjitoarei Sidonia.

Cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul omorului care a avut loc într-un hotel din zona montană Padina rămân în arest preventiv.

Bărbatul înjunghiat mortal, în vârstă de 41 de ani, era căsătorit, avea doi copii şi locuia în Târgovişte.

"Pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Laurențiu Marin, îmbrăcat cu un tricou alb, cu pete de sânge pe partea din față, are în mână un cuțit, cu lama orientată către podea.

În imagini se vede cum participanții la agresiune aruncă diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo.

Se poate observa din imaginile filmate de persoanele aflate în interiorul pub-ului cum frații lui Laurențiu Marin încearcă să ajungă la victimă şi să continue agresiunea, fiind ținuti de persoanele aflate în bar, în majoritate cunoscuți şi familia victimei (...).

Procurori: Inculpații lovesc victima aflată la pământ, care nu se mai putea apăra

Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente, iar victima a fost scoasă afară de aparținători pe ușa principală, unde bărbatul (Sorin Anghel, n.r.) s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă.

În același timp, pe ușa de acces secundară, au ieșit cei trei agresori, frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin.

La ora 00.20, aceștia se îndreaptă spre zona în care se afla, sprijinită, persoana care a ieșit din bar, timp în care Louis Justin Marin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către victimă.

Profitând de această situație, inculpații Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel", se menționează în referatul procurorilor, informează antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.