Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi informații din SUA: Florin Cîțu NU a absolvit masterul în 1999, așa cum susține în CV - Universitatea din Iowa vine cu precizări

Parcursul academic al lui Florin Cîțu în SUA este plin de surprize! După ce și-a trecut în CV-ul oficial că a absolvit un master la Iowa State University din Statele Unite ale Americii în 1999, universitatea americană vine cu varianta oficială.

Citește și: Explicații simple ale lui Florin Cîțu pentru anul absolvirii masterului: Sistemul american este diferit de cel românesc

Florin Cîțu a scris că, între 1997-1999, a făcut un masterat la Universitatea de Stat din Iowa și apoi, până în 2002, a studiat la aceeași universitate un doctorat, însă „fără dizertație”. Însă, libertatea.ro titrează că, potrivit unui răspuns primit de la Universitatea de Stat din Iowa, „Florin Cîțu a obținut un Master of Science în Economie pe 11 mai 2002. Datele noastre nu indică faptul că a primit un titlu de doctor”.

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis, ordin pentru Florin Cîțu, la Palatul Cotroceni: 'Trebuie să redevină o prioritate'

De altfel, contactat de sursa citată, Florin Cîțu a recunoscut, miercuri seară, că a terminat masterul în 2002, nu în 1999, cum apare în CV și cum a pretins până azi.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.