Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi percheziții la falsul medic ortoped din București - Plângeri noi pe numele lui. Bărbatul a fost reținut din nou

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Procurorii si politistii au facut, joi, doua perchezitii, la locuinta si la cabinetul medical la care isi desfasura activitatea un barbat acuzat ca ar fi profesat medicina fara drept. Barbatuk a fost retinut la sfarsitul lunii februarie pentru ca se dadea drept medic ortoped, insa eliberat. Ulterior, politistii au primit alte plangeri.

Bărbatul este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi folosire a instrumentelor false.

Citeste si Viorica Dăncilă, despre dezvoltarea UE - Încrederea oamenilor se poate pierde într-o clipă

"Ulterior datei de 27 februarie, şi în urma apelului public legat de acest dosar, alte cinci persoane au sesizat Secţia 11 Poliţie cu privire la faptul că în urma unor anunţuri găsite pe internet au mers la un cabinet de ortopedie, din sectorul 3, pentru consult medical de specialitate, unde au plătit sume de bani pentru consultaţie şi şedinţe de recuperare, unui bărbat care a pretins că este specialist ortoped, deşi acesta nu era medic şi nu avea specializare în domeniul menţionat, totodată folosind parafă medicală falsificată. În urma extinderii cercetărilor au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie, fiind ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri, printre care aparatură medicală, documente financiar contabile şi buletine de analize medicale", se arată într-un comunicat de presă.

Din investigaţii a rezultat că peste 70 de persoane au apelat la serviciile medicale oferite de cel în cauză, toate persoanele urmând a fi contactate, pentru a se stabili dacă au solicitat sau nu servicii medicale acestuia.Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost estimat la 200.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.