Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi plangeri penale impotriva PSD: Turism electoral, amenintari violente si mita

bataie

Noi plangeri penale au fost depuse de ACL Ilfov la Politie si Parchet. ACL reclama turism electoral masiv la o sectie de vot din Tancabesti - Snagov. ACL reclama aducerea cu microbuze a 650 de votanti din Dambovita. Ei reclama de asemenea amenintari cu violenta si mita in schimbul votului.

"La o secție de vot din Tâncăbești - Snagov 650 de persoane au votat pe listele suplimentare. Cei 650 de votanți sunt muncitori aduși din Dâmbovița cu microbuzele.

Mașinile cu care PSD face turism electoral la Tâncăbești-Snagov au fost identificate de reprezentanții ACL. ACL Ilfov înaintează plângere penală la Poliție și Parchet.

Mai mult, reprezentanții ACL care au reclamat turismul electoral la secția  numărul 217 din  Tâncăbești - Snagov au fost amenințați cu violența de către reprezentanții PSD.

De asemenea, există informații că în altă secție din Snagov Sat numeroși votanți au primit suma de 50 ron la plecarea din secția de votare, chiar la un local-pizzerie situat pe strada Florilor", precizeaza reprezentantii ACL, intr-un comunicat remis stiripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.