Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi probleme pentru IPS Teodosie: a fost atacat din Vietnam

g4media.ro
IPS Teodosie

Arhiepiscopia Tomisului arată că paginile de Facebook ”Arhiepiscopia Tomisului” și ”Radio Dobrogea” au fost preluate fraudulos de către un cont cu locația aparentă în Vietnam. În urma atacului, Arhiepiscopia avertizează oamenii să analizeze fiecare mesaj care ar putea veni din partea lui IPS Teodosie, iar dacă li se pare ciudat să îl ignore.

”Pentru că ieri paginile de Facebook “Arhiepiscopia Tomisului” și “Radio Dobrogea” au fost supuse unui atac din partea unui cont “de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație.

Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către toți credincioșii care urmăresc materialele de pe cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției noastre care ar putea să îi prejudicieze în vreun fel. Respingem și vom reclama autorităților orice material care ar putea conține elemente neconforme cu specificul exclusiv religios și gratuit al paginilor noastre. Vom reveni cu informații. Vă mulțumim pentru înțelegere.”, arată Arhiepiscopia Tomisului.

UPDATE 2 februarie 2024, ora 11.57: Au pierdut total controlul paginilor

 

Toți administratorii noștri de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminați din sistemul paginii de către falsul admin “US Media”, ca urmare a avertismentului difuzat acum o oră.
Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.