Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi producţii pentru Atrium TV

deadline.com
atrium tv

Michael Douglas, Ava DuVernay şi David Simon lucrează la noi producţii pentru Atrium TV, companie care se ocupă de obţinerea drepturilor de difuzare pentru platforme de pay-TV şi operatori de servicii de telecomunicaţii, scrie Variety.com, potrivit news.ro.

Compania Atrium TV a fost înfiinţată de Howard Stringer, fost şef al companiei Sony, şi de Jeremy Fox şi este deţinută de distribuitorul DRG al MTG, cu sediul în Londra. Compania are membri din diferite regiuni cărora le sunt prezentate proiecte pe care le pot cofinanţa şi pe care le pot promova local drept conţinut original. Membrii, între care se numără Televisa, Viaplay, BT TV şi Deutsche Telekom, s-au întâlnit, duminică, în Los Angeles, pentru o primă prezentare a noii serii de proiecte.

Michael Douglas va produce show-ul „Silo”, cu acţiunea plasată într-o versiune imaginată a oraşului San Francisco din viitor, unde bogaţii locuiesc în comunităţi păzite, iar săracii trăiesc de partea cealaltă a unui zid. Douglas va produce acest show alături de Peter Horton (cunoscut pentru serialul „Grey’s Anatomy”), care va scrie scenariul alături de Raelle Tucker („Jessica Jones”).

David Simon (cunoscut pentru „The Wire” şi „The Deuce”) lucrează la un serial despre un batalion de americani în timpul Războiului Civil Spaniol. La show-ul intitulat „A Dry Run: The Lincolns in Spain”, Mark Johnson („Rain Man”) va lucra în calitate de producător, colaborând cu compania Mediapro din Spania (responsabilă pentru „The Young Pope”).

Citește și: TVR: „Joaca de-a copilăria” continuă cu a treia ediție, de Ziua internaţională a Copilului

Ava DuVernay („A Wrinkle in Time”) va lucra la „The Last Amazons”, o dramă despre reginele mitice ale Amazonului – despre vieţile lor, iubirile şi cele mai importante lupte ale lor, mai ales cea împotriva armatei Greciei Antice. De această producţie se va ocupa compania Gaumont (cunoscută pentru serialul „Narcos”), iar Rafe Judkins („Chuck”) va fi producătorul principal.

Hartswood Films, care a produs „Sherlock” şi Foz Allan, care a produs „Riviera’s”, lucrează la o adaptare a romanului „Doctor Jivago”, scris de Boris Pasternak. Scenaristul Michael Hirst, cunoscut pentru contribuţia sa la serialul „Vikings” va scrie scenariul, despre care producătorii au spus că va fi mai fidel romanului decât adaptarea cinematografică din 1965 a lui David Lean.

Vor intra în producţie pentru Atrium şi drama „One Giant Leap”, produsă de Mike Medavoy, şi „Quasimido”, o adaptare a romanului „Cocoşatul de la Notre-Dame” scris de Victor Hugo.

Citește și: STREET DELIVERY - evenimentul de artă urbană şi arhitectură, pentru prima dată la Sibiu

Ashley Pharoah (cunoscută pentru „Life on Mars”) va scrie scenariul pentru „Quasimodo”, iar Tracey Scoffield, David Tanner („The Frankenstein Chronicles”) şi Frank Doelger („Game of Thrones”) vor produce. Peter Dinklage şi Charles Dance, actori din „Game of Thrones” vor fi producători executivi, dar încă nu se ştie dacă vor face parte şi din distribuţie.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.