Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi reţineri de marcă în Basarabia: Pe cine au arestat oamenii legii

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un șef și patru inspectori vamali au fost reținuți fiind bănuiți că au extorcat și primit bani pentru a nu verifica unitățile de transport și marfa, introduse în Republica Moldova în mod clandestin din Ucraina. Cei cinci funcționari pretindeau 10% din valoarea bunurilor, fără calcularea valorii mărfii în vamă şi achitarea taxelor prevăzute de lege, conform unimedia.info.

Timp de câteva luni, suspecții au fost documentați, fiind efectuate mai multe livrări de bani sub controlul CNA. În urma acestora, doi dintre ei au fost prinși în flagrant delict. Astfel, mai multe sume de bani au fost găsite, fiind tăinuite în biroul șefului de post vamal, despre care se prezumă că ar fi organizatorul schemei. Totodată, au fost efectuate percheziții și la domiciliile vameșilor. Toți cinci au fost recunoscuți în calitate de bănuiți și reținuți pentru 72 de ore.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani cu amendă în mărime de la 400 de mii de lei sau închisoare de până la 10 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.