Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi STENOGRAME BOMBĂ cu Adrian Țuțuianu: Îl chem eu pe Șeful Poliției să-l întreb

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu dna

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu le explica primarilor din Dâmbovița, potrivit unei înregistrari publicată vineri de un post local de televiziune din Târgoviște, că o să-l cheme pe șeful Poliției să-i ceară explicații despre anumite dosare penale în care victime sunt edilii PSD din județ.

Citește și: Curtea Constituțională MĂCELĂREȘTE Codul de Procedură Penală: număr URIAȘ de articole declarate neconstituționale

”Oprește (n.r. Poliția) pe aștia de la presă care ne însoțeau. Ei spun: Domne’, suntem cu domnul Țuțuianu! Nu ne interesează pe noi!(a răspuns polițistul - n.r.). Astăzi o să-l chem (pe șeful Poliției - n.r.) și eu să-l întreb: e corect că l-au oprit pe ăla de la presă, dar de exemplu, primarul din Vișinești, bătut măr de unul care are oi, în urmă cu două săptămâni, de ce nu are dosar ală? Nu că am eu ceva cu cineva! Bă, dar când îl bați pe un primar, când îi tai patru cauciucuri de la mașină într-o singură zi, unde-i Poliția română? Aseară, primarul de la Gura Foii! Unul beat se duce să-l omoare în casă. Primarul a sunat pe 112. A plecat un milițean de la Găești, a ajuns la Gura Foii și a găsit unul cu căruța de lemne pe drum. I s-a părut mai suculent ală! Lasă-l dracu pe primar să-l omoare!”, spunea Țuțuianu în fața primarilor din Dâmbovița, potrivit înregistrării publicate de postul de televiziune MDI TV din Târgoviște.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a negat că șeful instituției sau înlocuitorul acestuia au fost chemați de Adrian Țuțuianu pentru a da explicații.

”Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, comisar șef de poliție Zepiși Danil, nu a fost sunat sau chemat niciodată în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă”, anunță IPJ Dâmbovița într-u n comunicat de presă.

Mai mult, potrivit sursei citate, până la data de 31 august, șeful Inspectoratului, comisar șef de poliție Zepiși Danil, a fost în concediu medical.

„În acea perioadă, adjunctul șefului I.P.J Dâmbovița, comisar șef de poliție Păun Sorin, a fost lăsat la comanda Inspectoratului, prin dispoziție. De asemenea, nici acest ofițer de poliție nu a fost sunat sau chemat în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă”, se mai arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.