Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noii acţionari ai FC Dinamo: În viitorul apropiat ne vom focusa pe organizarea administrativă a clubului

Twitter
fc dinamo

Noii acţionari ai FC Dinamo au declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai întâi se vor focusa pe organizarea administrativă a clubului, iar apoi pe organizarea sportivă.

"Vrem să cultivăm valori, să construim mentalităţi de învingători. Vrem să schimbăm abordarea pe care o vedeţi în mod obişnuit în administrarea cluburilor de fotbal din România, în aşa fel încât să gestionăm acest club împreună cu un grup de antreprenori. Să nu existe un singur acţionar care să fie factor de decizie. Cred că acest model este similar oricărei afaceri. Din această perspectivă privesc implicarea mea la Dinamo. Nu vreau să fac bani la Dinamo, dar regulile sunt obligatoriu regulile pe care le presupune orice business bine administrat. Domnul Badea nu m-a convins să vin aici. Pe domnul Badea îl respect pentru suportul pe care ni l-a dat, a intermediat comunicarea cu domnul Şerdean, acesta a fost rolul domnului Badea. Am ajuns întâmplător la Dinamo. Un grup de investitori care avea un plan,să intervină pentru preluarea situaţiei de la Dinamo m-a rugat pe mine să preiau iniţiativa. Mi-am asumat acest rol şi de asta sunt aici. Ieşirea din insolvenţă se poate întâmpla în câteva luni sau într-o perioadă mai lungă. Depinde de mai mulţi factori. Perioada maximă ar trebui să fie de trei ani. Banii sunt un ingredient, dacă am răsturna un camion de bani tot nu s-ar rezolva problema. Nu pot să prezint o cifră privind investiţiile, dar banii nu vor fi o problemă în momentul în care lucrurile sunt pe făgaşul normal. Este un business plan pe care l-am făcut, pe care l-am luat în considerare pentru următorii trei ani şi jumătate. Avem ca obiectiv listarea clubului la bursă, după cinci ani de activitate. Evident că decizia finală va fi luată atunci. Dar cine va dori să iasă din această investiţie, va avea posibilitatea să iasă la un preţ corect de piaţă", a spus Eugen Voicu, preşedinte al Consiliul de Administraţie al Red&White 2022 Management, în cadrul unei conferinţe de presă.

Red&White 2022 Management a devenit acţionarul majoritar al societăţii, deţinând 80,7758% din actiuni începând din 24 februarie, informează News.ro.

El a spus că îşi doreşte o colaborare şi cu CS Dinamo.

Andrei Nicolescu, noul preşedinte - director general al clubului Dinamo, a precizat că prioritatea este reorganizarea clubului şi ieşirea din insolvenţă.

"E o onoare să fiu aici, e un club important şi creează emoţie un astfel de moment. Împreună cu Eugen, Vlad şi Răzvan vrem să facem paşi esenţiali pentru ca acest club să se reorganizeze. În viitorul apropiat ne vom focusa pe organizarea administrativă a clubului, şi cât de curând şi pe organizarea sportivă. Cel mai important ingredient va fi coeziunea echipei. Am înţeles proiectul pe care trebuie să-l aibă Dinamo. Există trei piloni esenţiali pentru managementul imediat al clubului. Din punctul nostru de vedere, e mult mai importantă eficienta utilizare a banilor. Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvenţă. Orice sumă ar fi necesară ieşirii din insolvenţă, ea trebuie să fie utilizată corect. Cât mai devreme dorim să avem un director sportiv cu care să facem o predicţie pe trei ani. Noi ne vom onora toate obligaţiile contractuale, toţi cei care au de luat bani îi vor primi.", a spus Andrei Nicolescu.

Vlad Iacob, administrator special, a declarat că Dinamo nu ar fi putut ajunge aici fără sprijinul fanilor.. "Mă bucur să fiu alături de noua echipă, nu am fi putut ajunge aici fără sprijinul extraordinar al fanilor. Ei sunt motivul pentru care trebuia să salvăm acest club. Vom intra într-o nouă eră al managementului, acela al unităţii. Îmi doresc ca alături de noua echipă să ducă Dinamo unde îi este locul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.