Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noii aliaţi ai PMP nu cred în şansele Elenei Udrea la preşedinţie

PNTCD-banner

Noii aliaţi ai PMP nu împărtăşesc în întregime optimismul Elenei Udrea. „Nu ştiu ce şanse are doamna Elena. Îşi joacă şansa ei. Cu atâta amar de candidaţi...”, a declarat vicepreşedintele PNŢCD Valentin Moldovan, pentru stiripesurse.ro. Neefiind încântat de noua înțelegere, acesta a absentat şi de la şedinţa PNŢCD în care s-a votat alianţa cu PMP.

Moldovan este preşedintele organizaţiei judeţene Timiş, una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară. În condiţiile în care, în alte judeţe, ţărăniştii aproape că nu mai există, organizaţia din Timiş a dus-o bine mulţi ani, fiind condusă până în 2012 de fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu. În prezent, PNŢCD Timiş are doi primari de comune, trei consilieri în Consiliul Local Timişoara şi alţi câţiva aleşi în consiliile locale din judeţ. Cei trei consilieri locali din Timişoara susţin însă că nu se vor implica în campania electorală a Elenei Udrea.

Valentin Moldovan a mai precizat că abia la mijlocul lunii septembrie va fi organizată prima şedinţă a PNŢCD Timiş de după semnarea protocolului cu PMP. Absenţa mobilizării e motivată şi de faptul că Elena Udrea ar avea deja semnăturile necesare pentru candidatură, iar ţărăniştii nu vor trebui să contribuie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.