Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noile secvențe din 'Star Wars: The Rise of Skywalker' sugerează revenirea unui personaj cunoscut

viralcomicbooks.blogspot.com
Game of Thrones Star Wars

Ultimele imagini din ”Star Wars: Skywalker - Ascensiunea/ Star Wars: The Rise of Skywalker” ajunse pe internet dau indicii privind revenirea unui personaj în episodul IX al epopeii, iar șefa companiei Lucasfilm explică în ce fel vede continuarea poveștii.

Fanii s-au plâns că imaginile date publicității de producători joi lasă să se înțeleagă că unul dintre personajele cunoscute din secvențele anterioare ale poveștii revine în partea a noua și încheierea poveștii lui Luke Skywalker, fără să fie preveniți cu privire la ceea ce se numește ”un spoiler”.

În clip, împăratul Palpatine este auzit vorbind cu Kylo Ren, căruia îi mărturisește că el a fost vocea pe care a auzit-o în cap tot timpul. Potrivit celor de la Hollywood Reporter, vocea împăratului se schimbă în cea a lui Darth Vader, sugerând faptul că James Earl Jones reia personajul care l-a făcut celebru. Se poate auzi și vocea Conducătorului Suprem Snoke, interpretat de Andy Serkis.

Citește și: Michael Keaton, Samuel L Jackson şi Maggie Q vor filma în România

Producătorii au simțit nevoia să însoțească imaginile cu afirmația "Nimic nu te va pregăti pentru final”.

Nu atât faptul că Palpatine revine este o surpriză, deoarece vocea lui s-a mai auzit și în secvențele prezentate până acum din episodul IX, dar nu era clar până acum cât de important va fi rolul său în această poveste care încheie epopeea Skywalker.

Clipul a fost lansat pe pagina de Facebook a producțiilor Star Wars și poate fi văzută aici: https://www.facebook.com/watch/?v=472496706792483

În același timp, Kathleen Kennedy, președintele companiei Lucasfilm, a dezvăluit în ce fel se vor pregăti următoarele producții Star Wars.

Cum lansarea peliculei ”Star Wars: The Rise of Skywalker” este tot mai aproape, discuțiile privind viitorul francizei sunt mai actuale decât oricând. Într-un interviu publicat de New York Times, Kennedy a mărturisit în ce fel se ia în considerare realizarea viitoarelor povești din seria Star Wars.

”Nu este ca și cum n-am avea din ce să ne inspirăm, totuși reperele pe care le avem ne indică o direcție. Nu stai prea mult să te gândești care sunt liniile principale ale mitologiei sugerate de George Lucas. Spui o poveste despre oameni și introduci elementele acestei mitologii în conflictul dintre acești eroi”.

Războiul Stelelor este o serie de filme științifico-fantastice despre spațiul cosmic. Primul film din serie, "Războiul stelelor/ Star Wars” (devenit ulterior ”Războiul stelelor: Episodul IV: O nouă speranță/ Star Wars: Episode IV - A New Hope"), în regia lui George Lucas, a fost lansat în 1977. Seria concepută de Lucas este considerată un fenomen al culturii populare contemporane. "Războiul Stelelor: Skywalker - Ascensiunea/ Star Wars: The Rise of Skywalker", partea a noua a francizei, se va lansa pe marile ecrane pe 20 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.