Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norica Nicolai (ALDE) critică 'natura bipolară' a lui Iohannis - 'Se întoarce la gândirea unică: cine nu e cu el, nu gândește ca el, e demagog'

Facebook
nicolai-norica

Norica Nicolai, fost europarlamentar ALDE, reacţionează la acuzaţiile lansate de Klaus Iohannis la adresa opoziţiei. Aceasta afirmă că preşedintele Iohannis "și-a dat jos, în sfârșit, masca președintelui îngrijorat pentru poporul lui și a reîmbrăcat paltonul de președinte al PNL".

"Discursul lui Klaus Iohannis este dovada vie a faptului că președintele încetează să se mai ascundă în spatele tonului grav de președinte preocupat pentru sănătatea românilor și a redevenit un jucător pe scena politică, asumat de partea PNL, exact așa cum era în lunile ianuarie și februarie, atunci când a ignorat pericolul coronavirus și ne-a lăsat pe toți expuși în fața acestei pandemii!

Dl Iohannis se întoarce la gândirea unică: cine nu e cu el, nu gândește ca el, e demagog! Dle președinte, ați uitat să treceți în decret și restrângerea dreptului de a gândi altfel decât dumneavoastră!

E o fractură gravă în discursul lui Klaus Iohannis, una care arată natura bipolară a președintelui real al PNL. Pe de o parte, președintele Iohannis își exprimă o ură profundă față de toate partidele politice care critică guvernul Meu și partidul Meu (PNL), iar la finalul discursului ne îndeamnă să fim împreună de sărbătorile pascale. Împreună, adică el, cu PNL și cu Guvernul Meu. Restul, nu contează!

Ne-am întors la răfuiala politică specifică lui Klaus Iohannis. Ne așteptam ca dl Iohannis să iasă și să explice de ce unii români trebuie să stea în casă, iar alții, prin înțelegerile parafate chiar cu acordul său, sunt ”exportați” în Germania, încălcându-se orice lege și orice ordonanță militară.

Ne așteptam ca dl Iohannis să iasă și să ne spună ce măsuri va lua Guvernul (meu) pentru ca românii să se întoarcă la muncă. Ne așteptam ca dl Iohannis să iasă să ne spună când vin măștile și echipamentele de protecție, alături de testele pentru români.

În locul tuturor acestora, președintele e pus pe harță", scrie Norica Nicolai pe Facebook.

Norica Nicolai îi dă o sugestie preşedintelui: "Mai bine vedeți ca anchetele cu care amenințați acum să nu rateze (din neatenție, doar, desigur) firmele de casă ale prietenilor poltici ai PNL cărora le-ați umplut buzunarele în timp ce nouă, prostimii, ne dădeați asigurări că guvernul are totul sub control.

De fapt haosul, debandada și toată harababura din țară,dle Iohannis, sunt produse din incompetența Guvernului dvs, a celor pe care i-ați vrut la conducerea României. Nu avem măști, teste, echipamente medicale pentru că erați mai preocupați de alegeri anticipate decât de pregătit țara pentru epidemie!

Inconștiența și incompetența Guvernului pe care îl patronați ne-au adus azi în situația în care nu vedem niciun fel de luminiță la capătul tunelului", scrie Norica Nicolai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.