Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norica Nicolai dă SEMNALUL: 'Parlamentarii ALDE ar trebui să voteze Guvernul Cîțu'

norica nicolai

Președintele Consiliului Național ALDE, Norica Nicolai, a declarat, joi, că parlamentarii formațiunii politice din care face parte ar trebui să voteze Guvernul Cîțu, pentru că România are nevoie de stabilitate, în contextul intern și internațional actual.

„Parlamentarii ALDE ar trebui să voteze Guvernul Cîțu”, a declarat la RFI președintele Consiliului Național al formațiunii, Norica Nicolai, potrivit Mediafax.

Aceasta a precizat că vorbește în nume personal, însă este de părere că România are nevoie de stabilitate, în contextul actual intern și internațional.

„Din punctul meu de vedere, chiar dacă partidul nu a dorit să voteze, eu cred că trebuie să privim această situație într-o conjunctură mult mai amplă și internă și internațională și să dăm o șansă acestui Guvern, în sensul că dăm o șansă stabilității țării, crizele fiind imprevizibile, cea cu privire la coronavirus, nu știm cum vor evolua cazurile, dacă vom fi confruntați cu o situație mult mai gravă, migrația este iarăși un subiect pe care nu trebuie să-l ignorăm, situația economică, nu numai în România, ci și în Europa nu este una încurajatoare. Ca atare, cred că dincolo de simpatie și antipatie, eu personal aș încuraja partidul să voteze învestirea Guvernului Cîțu”, afirmă președintele Consiliului Național ALDE.

Cu toate acestea, Nicolai crede că ceea ce se întâmplă face parte dintr-un „scenariu prestabilit”.

„Părerea mea este că ceea ce se întâmplă face parte dintr-un scenariu prestabilit. Nominalizarea domnului Cîțu care este destul de controversată, cel puțin din punctul de vedere al Parlamentului, am văzut moțiuni îndreptate împotriva domniei sale, avize negative la comisie, deci este o persoană care nu trezește foarte multă simpatie”, a spus Norica Nicolai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.