Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norica Nicolai, despre schisma Pro România și efectul asupra lui Mircea Diaconu: 'Totul e perfect'

Pro România l-a suspendat din partid pe Sorin Cîmpeanu, copreședintele alianței electorale cu ALDE, alianță pentru susținerea independentului Mircea Diaconu la alegerile prezidențile. Norica Nicolai, copreședintele din partea ALDE, a declarat miercuri pentru STIRIPESURSE.RO că a avut o discuție cu Sorin Cîmpeanu, „totul e perfect” și campania pentru Mircea Diaconu nu e afectată.

„Este OK, nu avem o problemă. Continuăm până la capăt. Ambele organizații sunt mobilizate, se lucrează în țară. Campania principală îi aparține lui Mircea Diaconu. Oamenii sunt la urne, totul e perfect”, a zis Norica Nicolai, întrebată care e situația în alianța electorală Pro România - ALDE pentru independentul Diaconu, după ce copreședintele Sorin Cîmpeanu a fost suspendat din Pro România.

Copreședinte al alianței, Nicolai a precizat că Sorin Cîmpeanu îl susține în continuare pe Diaconu:„Am avut o discuție cu dl Cîmpeanu, care mi-a spus că indiferent ce se întâmplă, dânsul susține această alianță și îl susține pe Mircea Diaconu”.

Întrebată cine o să ia decizii până la alegerile de duminică, aceasta a răspuns: „Nu am ce decizii să mai iau, am pregătit tot ce era de pregătit. Așteptăm ziua de duminică”.

Vezi si: A început epurarea în Guvern: copiii fruntașilor PSD și-au luat zborul + Ludovic Orban și-a numit șeful Cancelariei Prim-Ministrului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.