Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norica Nicolai, reacţie sarcastică la susţinerea lui Isărescu: 'Probabil singurul om cu adevărat de neînlocuit în această țară'

norica nicolai

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuțiilor cu președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliția PSD-ALDE îl va susține pe guvernatorul BNR Mugur Isărescupentru un nou mandat. Anunţul a fost primit cu ostilitate de mai mulţi lideri ai PSD şi ALDE, printre care şi Norica Nicolai, fost europarlamentar ALDE. Aceasta îi cere lui Isărescu să ia măsuri împotriva băncilor care fac în România profituri mult mai mari decât în alte ţări.

"Când băncile străine câștigă în România de trei ori mai mult decât media câștigurilor din UE, este... bine ca Mugur Isărescu să rămână guvernatorul Băncii Naționale, fiind probabil singurul om cu adevărat "de neînlocuit" în această țară.

Nu știu dacă domnul Isărescu, care spunea că se mai gândește la un post de guvernator, se gândea cu adevărat la un nou mandat, dar cu siguranță există multe interese și mulți actori care se gândesc la “ce e bine”.

Sunt două lucruri certe în ecuația asta. Primul: binele este relativ. Al doilea: binele unora nu este întotdeauna binele comun.

Ceea ce este bine pentru unii nu este bine și pentru români, care sunt deseori nevoiți să semneze clauze abuzive dacă au nevoie de un cont în bancă sau de un împrumut.

Aștept o clarificare de la domnul Isărescu în care să ne spună dacă în viitorul mandat pe care și-l propune, are vreo soluție pentru a opri această meteahnă a băncilor din țara noastră de a-și umple buzunarele pe seama românilor", scrie Norica Nicolai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.