Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Normal! Useriștii se pricep și la război: Țara se apără cu arma în mână, nu cu neprofesioniști trimiși la porumb

bogdan rodeanu USR

De la armata de neprofesioniști trimiși la cules de porumb în vremea comunismului, avem acum profesioniști ai libertății”, transmite vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu: „Vedem lângă noi că țara, libertatea și pacea se apără cu arma în mână”.

„S-au schimbat multe din 1944, când Armata Română a eliberat orașul Carei și a scos armatele naziste și hortyste din țară. De la armata de neprofesioniști trimiși la cules de porumb în vremea comunismului, avem acum profesioniști ai libertății. Vedem lângă noi că țara, libertatea și pacea se apără cu arma în mână. Și cu aliați puternici și de bună credință”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu (USR), scrie Mediafax.

El afirmă că Armata Română, dotată cu armament modern, cu instruire la cel mai înalt nivel și integrată perfect în structurile de aparare ale NATO, oferă țării cea mai bună protecție pe care România a avut-o de la al doilea război Mondial.

„Armata Română își va onora întotdeauna, cu devotament și curaj, tradiția, menirea și misiunea de instituție fundamentală a statului român”, încheie Rodeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.