Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noroc chior! Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro într-o sacoșă, la mall! Update - Surse din poliție demontează informațiile

bianca dragusanu

Noroc chior pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta a găsit o sumă uriașă de bani în timp ce se afla la mall. Bianca savura o cafea alături de o prietenă când a observat o sacoșă cu  nu mai puțin de 21.000 de euro. Sexy blondina a sunat rapid la 112.

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția. Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Conform unor informații pe surse, suma găsită de Drăgușanu ar fi de numai 10.000 de lei și apelul la 112 a fost făcut de prietena ei. Banii aparțineau unui bărbat care vânduse o mașină și voia să plece în vacanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.