Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norvegia este a treia semifinalistă la Campionatul European de Handbal Masculin, după ce a învins Islanda cu 31-28

www.agerpres.ro
Rusia handbal masculin

Norvegia este a treia semifinalistă la Campionatul European de Handbal Masculin, după ce a învins Islanda cu 31-28, într-un meci din grupa principală MR2 de la Malmo. Vicecampioana mondială a fost ajutată și de o victorie a Suediei în fața Ungariei cu 24-18, anunță MEDIAFAX.

În penultimul act s-au mai calificat Spania și Croația. „Careul de ași” va fi completat miercuri cu Slovenia sau Ungaria. Sander Sagosen a făcut un alt meci mare pentru Norvegia, el reușind să marcheze nu mai puțin de 9 goluri. A ajuns la cota 51 de goluri și nu prea mai are cum să piardă titlul de golgheter. Selecționata lui Christian Berge a avut nevoie doar de 8 minute pentru a tranșa problema învingătoarei cu Islanda, după ce a început cu 7-0! „Insularii” au jucat mult mai bine în partea secundă și le-au dat speranțe suporterilor că ar putea reveni, dar Norvegia a forțat atât cât a trebuit pentru a-și menține adversara la distanță.

Citește și: NEBUNIE în Justiție din cauza pensiilor speciale: Grefierii își ÎNTRERUP activitatea din 27 ianuarie

Slovenia a învins Portugalia cu 29-24, astfel că miercuri are prima șansă în disputa cu Ungaria de la distanță pentru a merge în semifinale. Selecționata maghiară nu a mai reușit să impresioneze în fața Suediei, cedând până la urmă la o diferență de șase goluri, cu 24-18. Rezultatul a însemnat și prima victorie a gazdelor în grupa principală.

Ungaria va întâlni Portugalia, miercuri, de la ora 17:00, și are nevoie de victorie pentru a spera la semifinale. Apoi, are nevoie și de ajutorul Norvegiei pentru a învinge Slovenia de la ora 19:15. La egalitate de puncte cu slovenii, maghiarii au avantajul meciului direct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.