Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norvegianul Erling Haaland, noul star al fotbalului mondial, vine la Bucureşti să înfrunte România

www.goal.com
Haaland Borussia Dortmund

După nume precum Messi, Lewandowski, Aguero sau Ramos, Bucureştiul este gata să găzduiască un nou nume mare. Erling Haaland este noul star al fotbalului mondial şi are toate şansele să fie omul de gol al Norvegiei în duelurile cu România, din Liga Naţiunilor, anunță MEDIAFAX.

Puştiul norvegian născut în Anglia a doborât o mulţime de recorduri în perioada recentă. Presa a început să scrie despre el după un meci de la Campionatul Mondial U20, când, într-o partidă cu Honduras, Haaland a marcat nouă goluri.

Citește și: AFACERE PROSPERĂ, chiar sub nasul autorităților: Vânzarea de permise FALSE înflorește ONLINE

Nu a fost un „one-hit wonder", ci o adevărată revelaţie din noul val de fotbalişti. În prima parte a sezonului a jucat în Austria, la RB Salzburg, unde a strâns 28 de goluri în 23 de apariţii. Dintre acestea, opt au venit în grupele Ligii Campionilor, contra unor adversari ca Genk, Liverpool sau Napoli.

Haaland a fost transferat în această iarnă de Borussia Dortmund, pentru o sumă modică, de doar 20 de milioane de euro. Fotbalistul a afimat că a refuzat alte formaţii, precum Manchester United, pentru că la Dortmund ar avea climatul necesar pentru a reuşi. Cele două luni petrecute în Germania au demostrat deja acest lucru: 12 goluri în nouă meciuri, inclusiv o dublă contra lui PSG, în Liga Campionilor.

La Dortmund, Haaland a devenit primul jucător sub 20 de ani care înscrie 10 goluri într-un singur sezon din Liga Campionilor şi care marchează la debutul în toate competiţiile.

Citește și: Dana Budeanu, cu mască de protecţie cu dantelă: 'Fă tu poluarea mai mică, fătălăule!' (VIDEO)

Fotbalistul născut în anul 2000, cotat deja la 60 de milioane de euro de specialişti, este aşteptat să impresioneze şi la naţională. Are doar două meciuri la seniori, însă poate deveni un titular incontestabil de la meciul de baraj pentru EURO 2020.

Naţionala lui Erling Haaland va înfrunta România în Liga Naţiunilor. Meciurile din grupa 1, Liga B, sunt programate pentru 8 octombrie şi 14 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.