Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou derapaj la televiziunea rusă de stat unde se vorbeşte despre asasinarea lui Joe Biden: `Adevăratul război nu a început încă` (Video)

captură TV
Olga Skabeieva

Televiziunea rusă de stat nu este la prima sa provocare faţă de aliaţii Ucrainei. De la începutul războiului jurnaliştii canalului îşi tot înmulţesc declaraţiile şocante. Joe Biden a fost în ultima vreme ţinta acestor atacuri vitriolante.

"Această discuţie cu Joe Biden ne apropie de victorie", a apreciat preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, luni, 20 februarie, la finalul unei vizite "surpriză" a şefului de stat american la Kiev. Dacă vizita locatarului de la Casa Albă, care şi-a reafirmat sprijinul pentru ţara aflată în război, i-a încântat pe ucraineni, ea nu i-a încântat - chiar deloc - pe ruşi, relatează La Libre Belgique citat de Rador.

Această vizită, pe care unii au interpretat-o ca pe o "palmă usturătoare" lui Putin, a fost viu comentată la televiziunea rusă de stat. Adevărat organ de propagandă al Kremlinului, canalul a fost teatrul unei dezbateri belicoase în timpul căreia jurnaliştii pro-Putin nu au ezitat să vorbească despre asasinarea lui Joe Biden. "Preşedintele Putin poate fi ameninţat în aşa fel?", s-a întrebat prezentatoarea Olga Skabeieva, arătându-şi neînţelegerea faţă de faptul că Rusia l-a lăsat pe şeful statului american să meargă în Ucraina.

"Cine îl va înlocui pe Joe Biden dacă noi îl omorâm?"

Un expert militar i-a răspuns că ruşii ar fi putut să se ocupe de Biden, dar asta ar fi fost o "reacţie excesivă". "În plus, fiţi logică. cine îl va înlocui pe Biden dacă noi îl omorâm? Kamala Harris. Biden, în ciuda pretinsei sale demenţe, mai este în stare să judece. Harris nu are nicio limită", a continuat el.

Dar în opinia prezentatoarei nu contează decât că, împotriva Statelor Unite, Rusia ar trebui să ridice vocea. Kremlinul să înceteze să adopte o poziţie "atât de paşnică" faţă de Occident, a cerut Olga Skabeieva. Preşedintele Putin a lăsat să se înţeleagă că adevăratul război nu a început încă. Ce aşteptăm?", a lansat propagandista, ale cărei spuse au fost preluate de "Het Laatste Nieuws".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.