Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou record mondial! Cum a străbătut Dunărea înot bibliotecarul din Petroșani / VIDEO

Facebook
avram iancu

Avram Iancu, bibliotecarul din Petroşani care şi-a propus să traverseze Dunărea înot de la izvoare până la Marea Neagră, fără costum de neopren, a stabilit recordul mondial, după ce a ajuns, sâmbătă, la Sulina, punctul final al cursei, unde a fost aşteptat de sute de oameni, informează Mediafax.

Avram Iancu a ajuns, sâmbătă, la Sulina, punctul final în drumul lui de la izvoarele Dunării spre vărsarea în Marea Neagră. Astfel, bibliotecarul din Petroşani a reuşit să stabilească un nou record mondial, fiind primul om care a parcurs înot Dunărea fără costum de neopren.

Imagini SPECTACULOASE - Fenomen ciudat pe litoral: turiștii au rămași muți de uimire. Explicația meteorologilor

La Sulina, Avram Iancu a fost aşteptat de sute de oameni, pe melodia “We are the champions” a trupei Queen, strigând „Iancu” şi aplaudându-l atunci când a ajuns la kilometrul 0 din cursă.

“Dragi prieteni, este ultima zi. Este atacul final asupra ţintei pe care mi-am propus-o. Înot de 89 de zile, este a 89-a zi, a 89-a dimineaţă, îi mulţumesc lui Dumnezeu că este o vreme absolut excelentă, condiţii absolut excelente de înot pentru ultimii 25 de kilometri. Sper din tot sufletul să ajung la final. Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine şi sunt convins că veţi fi alături de mine şi în aceşti ultimi 25 de kilometri. Doamne ajută, prieteni!”, a spus Avram Iancu, sâmbătă, înainte de a parcurge ultimii kilometri din cursă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.