Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou scandal la FCU Craiova: Fundașul Andre Duarte este motiv de ceartă în Oltenia

Wikiwand
FCU Craiova

FCU Craiova 1948 a precizat, joi, că fotbalistul André Lourenço Duarte are contract până în iunie 2024 şi că jucătorului i s-a propus un nou acord.

“Clubul nostru informează public faptul că André Lourenço Duarte este jucător sub contract cu noi până la data de 30.06.2024, în conformitate cu contractul încheiat la data de 28.06.2022, care prevedea o clauză de prelungire unilaterală de un an, pe perioada 01.07.2023-30.06.2024, opţiune care a fost activată şi înregistrată în registrul electronic al LPF (football connect) la data de 06.12.2022.

Facem precizarea că, în cel de-al doilea an, contractul pe lună a crescut cu 20% şi este mai mare decât cel avut de fotbalist în primul an. Prin urmare, sunt îndeplinite Criteriile Portmann după care se ghidează FIFA şi TAS.

Menţionăm, de asemenea, faptul că echipa i-a propus jucătorului o colaborare pe 3 ani şi aşteptăm răspunsul acestuia”, se arată pe pagina de Facebook a FCU.

“Toate afirmaţiile făcute de agentul jucătorului, Bernardo Lino de Castro, cu privire la situaţia contractuală a jucătorului, sunt nereale şi reprezintă un interes personal al acestuia. De altfel, şi în contractul încheiat între club şi agentul jucătorului, acesta din urmă şi-a fixat comision pentru cel de-al doilea an opţional, urmând să-şi încaseze comisionul la 01 iulie 2023”, a adăugat FCU Craiova.

Potrivit gsp.ro, agentul jucătorului a declarat că Andre Duarte este jucător liber. “Craiova încearcă să-i prelungească contractul, dar sunt mai multe echipe interesate de Andre. Nu există încă o decizie", a afirmat pentru GSP impresarul lui Duarte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.