Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou transfer în Stefan cel Mare - Mamoutou N'Diaye este noul mijlocaș al lui Dinamo

Mircea Rednic

Dinamo a înregistrat transferul cu numărul 10 în această iarnă. Vineri, clubul din "Ştefan cel Mare" l-a anunţat şi pe Mamoutou N'Diaye (28 de ani), după ce în aceeaşi zi îl prezentase şi pe Sean McDermott.

Mijocaşul cu 10 selecţii în naţioala statului Mali a fost prezentat ca noul jucător al echipei Dinamo şi va încerca să pună umărul al obiectivul suprem al dinamoviştilor, din acest sezon: calificarea în play-off.

Mamoutou N’Diaye a evoluat în prima ligă a campionatului belgian pentru Gent (2009-2010), Mons (2010-2011), din nou la Gent (2011-2013), Zulte Waregem (2013-2015) şi Antwerp (2015-2017), iar anul trecut a jucat la Ohod Al-Medina, în Arabia Saudită.

N'diaye a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist, la Hotel Papillon Belvil din Belek (Antalya), în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie.

Mamoutou N'diaye, Sean McDermott, Jordan Mustoe, Reda Jaadi, Naser Aliji, Ioan Filip, Rachid Ait-Atmane, Simon Zenke, Mattia Montini şi Gregory Tade au fost aduşi de Rednic în Ştefan cel Mare, însă atacantului francez trecut pe la CFR şi FCSB i-a fost deja reziliat contractul din cauza unor probleme medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.