Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua atracție turistică a litoralului românesc: O roată panoramică a fost inaugurată în Constanța

romaniatv.net
tomis eye

O nouă atracţie pentru turişti şi constănţeni a fost inaugurată, vineri seară, în apropierea Cazinoului din Constanţa. Este vorba de o roată panoramică botezată “Tomis Eye” care se află în zona Poarta 1, de la înălţimea căreia pot fi văzute Cazinoul, faleza, o parte din port sau marea.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Diana Sobaru, a declarat că roata panoramică ~Tomis Eye” a fost inaugurată vineri sear[, iar constănţenii şi turiştii sunt aşteptaţi să admire oraşul de la o înălţime de 36 de metri, potrivit news.ro.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

“Această roată a fost inaugurată, este funcţionată, deja lumea s-a urcat în cele 26 de cabine şi admiră peisajul fantastic. Are 36 de metri înălţime, 26 de cabine dintre care una VIP şi sunt şi cabine pentru persoane cu dizabilităţi”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa.

Diana Sobaru a precizat că această roată, amplasată în zona Poarta 1 a fost pusă în funcţiune în opt zile. Ea a mai afirmat că toate cabinele sunt spaţioase şi se respectă normele de distanţare, în sensul că într-o cabină pot intra membri unei familii, iar cazul în care sunt mai mulţi prieteni, atunci aceştia intră câte unul în câte o cabină.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa a mai declarat că elevii de nota 10 şi persoanele cu dizabilităţi au intrare gratuită, iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50 la sută, preţul unui bilet întreg fiind de 20 de lei.

De la înălţimea roţii panoramice pot fi admirate Cazinoul, faleza, marea şi o parte din port.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.