Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă autovehicule căutate de autorităţi au fost oprite la ieşirea din ţară în PTF Calafat

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Nouă autovehicule, care erau căutate de autorităţile din România, au fost oprite la ieşirea din ţară, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, acestea fiind conduse de către cetăţeni bulgari.

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat au depistat nouă cetăţeni bulgari care s-au prezentat la controlul de frontieră la volanul unor mijloace de transport ce figurau ca fiind bunuri folosite ca probe în cadrul procedurii penale, alerte introduse de către autorităţile române. Cei nouă cetăţenii bulgari, cu vârste cuprinse între 33 şi 50 de ani, conducea fiecare câte un cap tractor marca MAN, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu trage un mare semnal de alarmă: Pandemia va face ravagii în rândul populaţiei dacă nu se iau măsuri urgente

"Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare privind situaţia juridică a mijloacelor de transport, în urma cărora au constatat că acestea figurează ca fiind bunuri folosite ca probe în cadrul procedurii penale, alerte introduse de autorităţile din România la data de 03.10.2020", se precizează într-un comunicat al STPF Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar pentru săvârşirea infracţiunii de "abuz de încredere", iar cele nouă autovehicule au fost puse la dispoziţia organelor judiciare până la finalizarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.