Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă ciocnire Aurelian Bădulescu - Nicușor Dan, la Antena 3: 'Eu nu sunt prostul lui Firea!'

playtech.ro
Antena 3

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, și candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, au continuat vineri la Antena 3 scandalul început în stradă când au fost îmbrânceli la conferința candidatului PNL-USR la primăria Capitalei.

Bădulescu și Dan au intrat prin telefon și și-au aruncat vorbe grele. Bădulescu l-a provocat pe Dan la o dezbatere. „Dl Badulescu e subaltern al dnei Firea”, a zis Nicușor Dan. „Eu nu sunt prostul lui Firea”, a reacționat Bădulescu. „Bucurestenii nu te vor alege pentru ca esti o rusine”, a mai spus Bădulescu, care l-a făcut pe Nicușor Dan „măscărici”. „Omul ăsta e viceprimarul Bucureștiului totuși?”, a reactionat Nicușor Dan.

Citește și: Ministrul Sănătății panichează cu INFORMAȚII INCOMPLETE: anunță creșterea numărului cazurilor de coronavirus, dar OMITE triplarea numărului de teste .

O conferință de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicușor Dan. La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a încercat să prezinte bilanțul mandatului Gabrielei Firea.

Nicușor Dan, candidat la Primăria Generală a Capitalei, susținut de PNL, a convocat conferința de presă în Prelungirea Ghencea pentru a face un bilanț al mandatului Gabrielei Firea.

La conferință a apărut și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit la fiecare replică rostită de candidatul PNL-USR.

La un moment dat, deranjat de agitația făcută de Bădulescu, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr ca să-l împingă și i-a spus „Du-te, domnule, de aici”

”Acest individ care mă împinge cu o violență ieșită din comun are înțelegeri cu mafioții. Nu ți-e rușine, nu ți-e frică de Dumnezeu? Te-a lăsat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, a vociferat din nou Bădulescu.

Conferința de presă a durat aproape o jumătate de oră, timp în care viceprimarul Capitalei a strigat ”Fals!”, ”Mințiți!” sau ”Nu este adevărat!” la fiecare remarcă critică la adresa mandatului Gabrielei Firea a candidatului PNL-USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.