Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua colecţie proprie de carduri First Bank sunt inspirate din arta americană

First Bank
First Bank

First Bank lansează o nouă colecţie proprie de carduri, pe care le transformă în accesorii artistice inedite, inspirate din arta americană, conform unui comunicat al companiei, conform Agerpres.

Conceptul este unic pe piaţa din România şi este aliniat cu imaginea modernă a băncii. Noul design este semnat de Cheil | Centrade şi are în prim plan elementele de identitate de brand deja cunoscute şi reinterpretate.

"Pentru noi, procesul de redesign a fost un exerciţiu vizual de a aduce tribut ADN-ului american, prin celebrarea celor mai memorabile influenţe americane în design. Jucându-ne cu diferite stiluri inspirate de artişti americani celebri a rezultat o serie de carduri în care simbolul "1" ia rolul unui element central, versatil şi modular, adoptând pe fiecare card o altă cromatică, un alt pattern, un alt stil pentru a reflecta personalitatea artiştilor omagiaţi", a declarat Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

Elaborat în jurul celui mai important element vizual al brandului, simbolul "1", design-ul a avut şi un raţionament funcţional: noile carduri sunt uşor recognoscibile în portofelele electronice Apple Pay şi Google Pay.

"Noua colecţie de carduri este una premium, iar prin intermediul său le transmitem clienţilor valorile noastre, precum şi povestea artiştilor moderni americani, care au revoluţionat istoria artei. Arătând mereu diferit, dar totuşi unitar, noile carduri First Bank pot fi privite ca o serie de mini opere de artă de buzunar, ce le reamintesc mereu deţinătorilor de The American Way", a declarat Viorel Ruse, Director de Marketing şi Comunicare la First Bank.

Primele trei carduri din această colecţie, Visa Shop & Cash, Visa Business Debit EUR şi Debit Visa Platinum RON, sunt deja disponibile în toate sucursalele băncii. Toţi clienţii care îşi deschid conturi noi, dar şi cei care au nevoie să înlocuiască vechile carduri vor beneficia de cardurile cu design nou. Întreaga colecţie nouă de carduri va fi lansată până la finalul anului 2022.

First Bank oferă o gamă largă de produse şi servicii financiare clienţilor persoane fizice, persoane juridice şi întreprinderi mici şi mijlocii.
First Bank are sediul la Bucureşti şi operează prin intermediul a 52 de sucursale, având aproape 1000 de specialişti angajaţi şi aproximativ 130.000 de clienţi activi.

J.C. Flowers este una dintre principalele firme din domeniul investiţiilor private, dedicată investiţiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondată în 1998, firma a investit peste 15 miliarde de dolari în 52 de companii de portofoliu din 17 ţări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, printre care se numără domeniul bancar, asigurări şi reasigurări, firme de valori mobiliare, servicii financiare specializate şi servicii de management al activelor. J.C. Flowers gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari şi are birouri în New York şi Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.