Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua listă a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat: Marea Britanie a fost scoasă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat joi lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, iar Raed Arafat a anunțat că Marea Britanie a ieșit din lista galbenă.

Persoanele care se întorc în România din Marea Britanie nu mai trebuie să stea în carantină, a anunțat șeful DSU, Raed Arafat, pentru că această țară nu mai este între țările cu risc epidemiologic ridicat, scrie Mediafax.ro.

Citește și: Marcel Vela, executat pe model Radu Gavriș! (Opinie)

Întoarcerea din alte ţări înseamnă încă intrarea în carantină sau izolare la domiciliu pentru cel puţin zece zile. Este vorba de statelor cu risc epidemiologic ridicat: Teritoriul Insulelor Wallis și Futuna, Bonaire, Saint Eustatius și Saba, Cehia, Estonia, Bonaire, San Marino, Muntenegru, Ungaria, Iordania, Serbia, Seychelles, Curacao, Polonia, Liban, Aruba, Andorra, Bulgaria, Cipru, Suedia, Macedonia de Nord, Malta, Palestina, Franța, Uruguay, Bahrain, Italia, Kosovo, Slovenia, Republica Moldova, Olanda, Brazilia, Slovacia, Monaco, Austria, Luxemburg, Belgia, Kuweit, Bosnia și Herțegovina, Chile, Letonia, Paraguay, Africa de Sud.

Citește și: Avocatul Poporului cere clarificări de la Vlad Voiculescu, Sorin Cîmpeanu și Raluca Turcan în legătură cu plata gărzilor pentru personalul medical și gărzile obligatorii neplătite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.