Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua modă printre tinerii din România: Videochatul masculin, plin de adolescenți dopați cu steroizi, cu 50.000 de euro câștig anual

Village Blacksmith
videochat

Deși este o activitate relativ nouă în România, videochatul masculin este tot mai atrăgătoare având în vedere că modelele pot ajunge la câștiguri de 50.000 de euro pe an. Pentru a avea un corp perfect, bărbații consumă steroizi și alte substanțe cu grad mare de risc, notează Agerpres.

„Sportivii neprofesionişti, ca să le zicem aşa, vin la sală numai pentru forma fizică. Eu nu am ştiut până de curând treaba asta, dar videochat-ul masculin a ajuns să fie mai bine plătit decât videochat-ul feminin. În sală, când îi vezi, sunt dezvoltaţi mai mult în partea superioară, pentru că e foarte greu să dezvolţi picioarele. De ce? Pentru că la videochat, clientul te vede doar de la mijloc în sus. Nu interesează gambe sau coapse mai dezvoltate. Şi mulţi fac bani din aşa ceva”, a declarat medicul Alexandru Butoi, specializat în antidoping, activând de 15 ani în domeniu.

Citește și: Lovitură pentru cei care locuiesc la bloc! Veți fi penalizați

Medicul a mai precizat că a cunoscut ”campioni” în acest domeniu, care au strâns 40.000 de euro sau 50.000 de euro într-un an.

”Banii sunt foarte mulţi. Şi pentru a câştiga banii ăştia, au 18-20 de ani, au terminat liceul, ce să facă? Fac ceea ce văd la televizor. Odată ce au muşchi, au şi nişte maşini, nişte sponsori. La sală îi vezi că apar în luna ianuarie, după sărbători, dar dispar în luna mai. Ăştia sunt sezonierii, ei vor să îşi facă masă musculară repede, din ianuarie până în mai, când trebuie să aibă deja muşchi şi să scape de ţesutul adipos acumulat. Şi atunci bagă steroizi la greu ca în luna mai să fie la prima piscină. Să aibă primul bronz şi apoi, în iunie, să fie pe plajă unde câştigă bani. Sunt tineri care nu au carte şi trebuie să câştige cumva. Sunt foarte mulţi care sunt plecaţi în lumea arabă, am prieten care mi-a povestit. Nu ştiu exact ce fac acolo, că activează ca fotomodel, ca manechin, ca hostess, nu ştiu exact, dar fac foarte mulţi bani”, a adăugat Alexandru Butoi.

Citește și: Cine ar fi îngenuncheat-o pe Ana Birchall – De ce nu ar fi ajuns ministru în Guvernul Orban

În România, vânzarea și administrarea de steroizi ar putea deveni ilegale. O nouă inițiativă legislativă pentru modificarea şi completarea Legii 104/2008, privind prevenirea şi combaterea producerii şi traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc, aflată la Camera Deputaţilor, prevede pedepse de până la 5 ani de închisoare pentru fabricarea, oferirea, vânzarea, dar şi administrarea acestor substanţe.

Citește și: Izbucnire-fulger a lui Rareș Bogdan: Minciună sfruntată. PNL n-a scutit pe nimeni de taxe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.