Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă percheziţii domiciliare au fost efectuate la locuințele unor persoane bănuite că ar fi deţinut arme letale şi neletale

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Un număr de nouă percheziţii domiciliare au fost efectuate vineri pe raza localităţilor Găeşti, Titu, Doiceşti şi Ulieşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite că ar fi deţinut fără drept arme letale şi neletale, în urma descinderilor fiind puse în aplicare zece mandate de aducere.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Dâmboviţa, împreună cu poliţişti de la Poliţia Municipiului Târgovişte şi Poliţia Oraşului Găeşti, au efectuat vineri nouă percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Găeşti, Titu, Doiceşti şi Ulieşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite că ar fi deţinut fără drept arme letale şi neletale. În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit o armă neletală supusă autorizării, respectiv o puşcă cu aer comprimat. De asemenea, au fost puse în aplicare zece mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediile unităţilor de poliţie pentru audieri", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Dâmboviţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

Activităţile au fost realizate în cadrul a patru dosare penale ce au ca obiect săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ancheta în cauză fiind demarată recent.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au fost sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Dâmboviţa, Argeş, Sibiu şi Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.