Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă percheziţii la Focşani pentru combaterea traficului şi consumului de droguri - O tânără a fost plasată în arest la domiciliu

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din Vrancea şi Galaţi au efectuat nouă percheziţii în Focşani, la domiciliile unor persoane suspecte de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, se precizează într-un comunicat de presă transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, informează Agerpres.

Zece persoane au fost audiate, iar o tânără a fost plasată în arest la domiciliu.

"La data de 13 februarie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, în colaborare cu poliţişti din cadrul BCCO Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului şi consumului ilicit de droguri, pe raza municipiului Focşani, în cadrul căreia au executat un număr de nouă percheziţii la domiciliile principalilor suspecţi. (...) Zece persoane au fost conduse la sediul DIICOT Vrancea pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise. În urma probatoriului administrat, DIICOT Vrancea a emis împotriva unei tinere de 24 ani ordonanţă de reţinere, fiind prezentată Tribunalului Vrancea care a dispus măsura arestului la domiciliu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc", a precizat IPJ Vrancea.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate şapte telefoane mobile, trei grindere, un mini-cântar electronic, resturi de ţigări confecţionate artizanal şi substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tuturor membrilor grupării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.