Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă persoane candidează pentru Primăria municipiului Tulcea

stiripesurse.ro
alegeri locale 2020

Nouă persoane, printre care două femei şi un independent, candidează la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea, iar dosarele acestora au fost admise de Biroul Electoral de Circumscripţie Tulcea.

Cele două femei, Andaluzia Luca şi Ştefana Zibileanu, reprezintă organizaţiile judeţene ale PSD şi Pro România, iar Ştefana Zibileanu a mai candidat la alegerile precedente pentru aceeaşi funcţie, dar nu a obţinut voturile necesare ocupării postului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Ecaterina Andronescu pune la zid Guvernul Orban: ‘Măsurile vin foarte târziu!’

Singurul independent care candidează anul acesta la funcţia de primar al municipiului este Constantin Hogea, cel care a câştigat din aceeaşi postură fotoliul primar la alegerile din anul 2016, după ce a renunţat la funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL. Constantin Hogea conduce Primăria Tulcea din anul 2004.

Pentru funcţia de primar mai candidează Ştefan Ilie din partea PNL, Dragoş Simion din partea Partidului Ecologist Român, Marius Octavian Popa din partea ALDE, Valentin Spiru din partea PMP, Mihăiţă Sadîca din partea PPU, şi Cristian Porneală, din partea USR Plus.

De altfel, toate partidele au depus şi liste pentru posturile de consilier local al municipiului.

Citește și: Virgil Musta dezvăluie de ce e obligatorie internarea persoanelor testate pozitiv cu Covid-19: ‘Din păcate, au ajuns la Terapie Intensivă’

Spre deosebire de alegerile anterioare, de data aceasta au fost înregistrate şi mai multe dosare de candidaturi independente pentru posturi de consilier local, acestea fiind semnate de Viorel Dima, Ivan Firsa şi Viorel Istrate.

De asemenea, organizaţia judeţeană a Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România a înregistrat candidatura lui Daniel Buhai pentru un post de consilier local al municipiului Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.