Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă persoane înghesuite într-o singură maşină au fost rănite într-un accident rutier la Mediaş

Agerpres.ro
accident medias

O mașină a intrat, marți seara, într-un cap de pod, în Mediaș. Cele 9 persoane înghesuite în autoturism, înclusiv un bebeluș, au fost rănite.

Potrivit Poliției, accidentul s-a produs în Piața Andrei Șaguna din municipiul Mediaș. Primele date arată că șoferul unui autoturism, un cetățean străin de 69 de ani, a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Pe lângă șofer, în mașină mai erau 4 adulți și 4 copii minori, toți din Copsa Mică, informează Mediafax.ro.

ISU Sibiu anunță că șoferul a fost descarcerat. În total, au fost evaluate 9 persoane, dintre care 4 copii - 3 minori și 1 bebeluș de câteva luni - și 5 adulți; două femei și trei bărbați.

"Pompierii militari ai Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi în această seară la un autoaccident în Piaţa Andrei Şaguna din Mediaş. Din evenimentul rutier au rezultat 9 victime dintre care 4 minori. O persoană de sex masculin (şoferul) de aproximativ 69 de ani a fost descarcerat de echipajul de pompieri militari, conştient şi cooperant. La faţa locului au fost evaluate medical şi s-au acordat îngrijiri medicale pentru 9 persoane dintre care 4 minori (3 minori şi 1 bebeluş de câteva luni) şi 5 adulţi (2 femei şi 3 bărbaţi). Toate persoanele implicate au fost transportate la CPU Mediaş, conştiente şi policontuzionate. Dintre aceştia un minor de circa 11 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism deschis de femur", a arătat ISU Sibiu, potrivit Agerpres.ro.

Toți au ajuns la CPU Mediaș, conștienți și policontuzionați. Ulterior, un copil de 11 ani a fost dus la UPU Sibiu, având traumatism deschis de femur.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.