Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua senzație a tenisului mondial: o fată care abia a împlinit 19 ani este în semifinale la US Open

Jucătoarea canadiană Leylah Fernandez, locul 73 WTA, s-a calificat, marţi, în semifinalele US Open, la o zi upă ce a împlinit 19 ani.

Ea a învins-o, în sferturi, cu scorul de 6-3, 3-6, 7-6 (5), pe Elina Svitolina din Ucraina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, după un meci de două ore şi 24 de minute. Ucraineanca o eliminase în optimi pe Simona Halep, cu 6-3, 6-3, informează News.ro.

La această vârstă fragedă, Fernandez a dat dovadă de o mare stăpânire de sine, trecând peste momente dificile. Ea a condus cu 5-2 în decisiv, a fost egalată, setul a ajuns apoi în tie-break, unde a avut 4-1 şi iar a fost egalată, reuşind, la 5-5, o minge norocoasă, un lung de linie care a ricoşat din banda fileului peste racheta adversarei, şi a închis meciul la prima posibilitate ivită.

Fernandez este la a şaptea prezenţă pe tabloul principal al unui grand slam. Anterior, cea mai bună performanţă a ei a fost turul al treilea la Roland Garros, anul trecut.

Jucătoarea din Canada va evolua cu Barbora Krejcikova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 2 WTA.

Miercuri vor avea loc partidele Emma Răducanu (Marea Britanie), locul 150, venită din calificări - Belinda Bencic (Elveţia), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, şi Karolina Pliskova (Cehia), locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4 - Maria Sakkari (Grecia), locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.