Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă şoferi amendaţi din poliţişti pentru derapaje controlate şi conducere agresivă pe zăpadă

Politia Rutiera
politia amenzi

Nouă şoferi amendaţi din poliţişti pentru derapaje controlate şi conducere agresivă pe zăpadă

Nouă şoferi au fost amendaţi din poliţiştii din Botoşani pentru derapaje controlate şi conducere agresivă pe drumurile acoperite de zăpadă şi polei, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, unii dintre şoferi au postat imagini cu derapajele făcute pe reţelele de socializare, în timp ce alţii aveau permisul de conducere suspendat.

"La data de 7 ianuarie 2023, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani- Biroul Rutier au acţionat pentru impunerea unui climat de siguranţă rutieră pe raza municipiului Botoşani şi pentru identificarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie. Astfel, în intervalul orar 20:00-03:00, poliţiştii au identificat şi sancţionat nouă persoane care efectuau derapaje controlate sau au adoptat un comportament agresiv în trafic, atât pe arterele rutiere din municipiu, cât şi în zona parcărilor centrelor comerciale sau a zonelor de agrement, punând în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic", a afirmat Nenişcu.

Oficialul IPJ susţine că persoanele respective au fost sancţionate cu amendă în valoare totală de peste 8.000 de lei, iar ca măsură complementară le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.

"Majoritatea persoanelor sancţionate erau tineri cu vârstele de până în 30 de ani, iar unul dintre aceştia avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi a produs şi un accident rutier ca urmare a derapajelor efectuate", a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.