Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua strategie a PNL: PMP, PLR, PNȚ și partidul lui Fenechiu trebuie destructurate/STENOGRAME AUDIO

secret strategie

Liberalii nu s-au gândit doar la funcțiile care trebuie împărțite odată ce pun mâna pe guvernare, ci cum să facă să nu aibă probleme din partea celorlalte partide care se clamează a fi de dreapta. Strategia e simplă: partidele mai mici nu trebuie lăsate să se dezvolte. Orice lider cu potențial trebuie înregimentat de urgență!

Citește și: Lider PNL: Deja amantele au pregătite locurile de director/ STENOGRAME EXPLOZIVE

Vezi și: STENOGRAME: Ne-am ținut de nas și am fuzionat. Nu vor primi premierul!/ RĂZBOI MONSTRU în PNL

Vezi și: EXCLUSIV Războiul liberalo-liberal ia amploare: Lui Blaga îi e frică/ STENOGRAME AUDIO

 

”Teodor Atanasiu, vicepreședinte PNL: Să vă dau și veștile proaste. Ma-ați întrebat ce facem cu PLR-ul. Eu vă spun că și cu PLR-ul și cu PMP-ul și cu alte partide de dreapta care s-au înființat vreodată… am văzut acum că și ăia a ui Fenechiu sunt tot de dreapta, Fenechiu ăsta care a fost deputat de la PPDD, să nu îi lăsați să crească. Tot ce apare bun la ei luați. Ăia nu îi lăsați acolo! Tot ce e acolo și poate duce la creștere de voturi îi luați. Or să plece unde e oferta mai bună că nu or să stea la un partid de doi bani când îi face o ofertă unul mare.

Noi nici nu am ajuns la Guvernare și nu am împărțit nici un portofoliu de ministru, nu vă apucați să împărțiți directorii că numai așa putem pierde.

Din sală: Ați spus că suntem la un pas de guvernare, dar puținul ăla cât va dura? Mie mi-a plăcut foarte mult când ați ieșit pe post și ați spus și doamna Gorghiu spune la fel, dar dacă noi nu ajungem la guvernare n oi pierdem din imagine pentru că o să ni se spună că uite ăștia nu au fost în stare.”

 

Declarațiile au fost făcute la o consfătuire secretă a vechiului PNL din județul Bistrița. La întâlnire au fost de față și Marian Petrache, secretarul general al PNL vechi și co-președintele Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.