Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua tulpină a coronavirusului a ajuns în Israel: Au fost depistate primele 4 cazuri

coronavirus covid-19 covid

Israelul a detectat patru cazuri de infectare cu noua tulpină, mai contagioasă, a coronavirusului SARS-CoV-2, apărută în Marea Britanie, a informat miercuri Ministerul Sănătăţii, transmite Reuters.

Trei din cele patru persoane infectate au revenit din Anglia şi se află acum în izolare într-un hotel desemnat ca facilitate de carantină, a indicat ministerul. Cel de-al patrulea caz se află sub investigaţie, scrie agerpres.ro.

Citește și: Clotilde Armand, făcută praf: ‘E bună și ca brad de Crăciun’

Israelul a demarat sâmbătă vaccinarea anti-COVID-19 a populaţiei, până acum fiind administrate 70.000 de doze, la o populaţie de 9 milioane de locuitori, arată datele Ministerului Sănătăţii.

Israelul, care şi-a asigurat vaccinuri de la producătorii Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, se aşteaptă să dispună de suficiente doze până la sfârşitul anului pentru a le administra celor 20% dintre locuitori consideraţi cei mai predispuşi la complicaţii.

Citește și: Circ total! Chemat la Tribuna Parlamentului, Florin Cîțu a fost huiduit! Ludovic Orban a reacționat imediat: ‘Cei care huiduie să se ducă pe stadion’

Bilanţul de până acum al infectărilor cu SARS-COV-2 este de 383.385 de cazuri, din care 3.136 de decese. Guvernul a impus de două ori carantină naţională şi ar putea dispune în curând noi restricţii severe în contextul înmulţirii cazurilor noi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.