Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua tulpină Covid-19, confirmată în Georgia: pacientul nu a călătorit în Marea Britanie

nationalgeographic.org
virus coronavirus covid covid-19 vaccin

Medicii din Georgia au confirmat un caz de infecție cu noua așa-numită tulpină britanică de infecție cu coronavirus COVID-19, relatează INTERFAX.

"Noua tulpină a fost identificată la un pacient care nu a călătorit în Marea Britanie. Toate persoanele care au avut contact cu el au fost identificate și izolate. În prezent, starea de sănătate a pacientului este normală și se pregătește să fie externată", a declarat reporterilor directorul adjunct al Centrului Național pentru Monitorizarea Sănătății, Paata Imnadze.

Potrivit Ministerului Sănătății, 229.763 de cazuri de infecție cu COVID-19 au fost identificate în Georgia, iar 2.628 de persoane au murit.

Citește și: Campania de vaccinare, începută cu stângul. O recunoaște chiar Valeriu Gheorghiță: 'A fost o situație extrem de neplăcută'

De la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut până la 1 februarie, guvernul georgian a introdus o serie de restricții privind funcționarea transportului public și interurban, a centrelor comerciale și a magazinelor, a evenimentelor sportive și culturale în prezența spectatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.