Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă ultrași croați căutaţi de Grecia au fost arestați la Zagreb

ultrasi

Poliţia croată a arestat nouă suporteri căutaţi de Grecia în cadrul anchetei privind violenţele care au izbucnit înaintea unui meci din Liga Campionilor, în august, în apropiere de Atena, soldate cu un mort, a anunţat sâmbătă presa locală, potrivit AFP.

La rândul său, poliţia a anunţat că acţionează în baza a zece mandate europene de arestare emise de Grecia, "în legătură cu violenţele comise de suporteri (de fotbal) în august", a anunţat Ministerul croat al Justiţiei într-un comunicat, scrie news.ro.

Nouă dintre cei zece suporteri căutaţi au fost arestaţi la Zagreb, potrivit televiziunii publice HRT. Cinci au fost arestaţi vineri şi alţi patru sâmbătă, potrivit ediţiei online a cotidianului Jutarnji List.

Un suporter al AEK Atena, Michalis Katsouris, în vârstă de 29 de ani, a fost înjunghiat mortal în timpul confruntărilor dintre ultraşii clubului croat Dinamo Zagreb şi AEK, în apropierea stadionului clubului elen, din Nea Filadelfia.

La momentul respectiv, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a făcut apel pentru eliminarea "cancerului" huliganismului. Justiţia greacă a acuzat 105 persoane de implicare în incidente şi le-a plasat în arest preventiv. Printre acuzaţi se numără 102 croaţi, suspectaţi că au legături cu Bad Blue Boys, huliganii de la Dinamo Zagreb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.