Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua vedetă de pe listele PNL, în dezacord cu Iohannis: Susține Coaliția pentru Familie/ VIDEO

coalitia pentru familie

PNL a reușit dat o lovitură de imagine reușind să-l convingă pe celebrul neurochirurg Leon Dănăilă să candideze pe listele pentru Senat în București. Medicul de 83 de ani este cunoscut nu numai pentru performanțele sale profesionale, ci și pentru modestia de care dă dovadă, imaginile cu Dănăilă în mijloacele de transport în comun devenind virale pe internet. Neurochirurgul are pare însă și de critici venite din zona „progresistă” a societății.

Vezi și: EXCLUSIV Oferta PNL București pentru Parlament - LISTA

Leon Dănăilă, profesor doctor specialist în neurochirurgie, este un susținător declarat al demersului Coaliției pentru Familie, de modificare a Constituției în sensul definirii clare a familiei ca uniunea între un bărbat și o femeie. După declarațiile președintelui Iohannis de săptămâna trecută, simpatiile lui Dănăilă nu puteau trece neobservate, academicianul fiind criticat pe rețelele de socializare imediat după ce s-a aflat că va candida.

„Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită cred că nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea. Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor. Familia este baza societății. Fără familie, societatea nu merge înainte! Fiindcă cei care se nasc dintr-o familie s-au dovedit a fi mult mai benefici pentru societate, educația lor este mult mai benefică și ei duc la progresul acestei societăți”, a declarat profesorul Leon Dănăilă într-un testimonial al Coaliției pentru Familie, relatează ziaristionline.ro.

Vezi și: Medicul Leon Dănăilă explică de ce a ales să candideze din partea PNL/ VIDEO

„Copiii care sunt adoptați de către homosexuali, care spun «pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»… Este de râsul lumii, este ceva care pe mine m-a impresionat foarte negativ. Nu se poate ca statul român să dea voie acestor oameni homosexuali să facă adopții. Heterosexualitatea este lăsată de la Dumnezeu, fiindcă Dumnezeu i-a creat pe Adam și pe Eva, cărora le-a spus: «mergeți și înmulțiți-vă și împânziți pământul». Așa că preceptele religioase pornesc de sus, de la Dumnezeu, și trebuie urmate și de către noi”, mai spune academicianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.