Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua Zeelandă nu se va baza pe Jordie Barret în meciul de deschidere al Cupei Mondiale de rugby

quinzemondial.com
rugby

Centrul Jordie Barrett, lovit la genunchi, este marele absent în rândurile Noii Zeelande la meciul de deschidere al Cupei Mondiale de rugby, împotriva Franţei, vineri, pe Stade de France, componenţa echipei fiind dezvăluită miercuri, informează AFP.

Cel mai mic dintre fraţii Barrett, în vârstă de 26 de ani, este înlocuit de Anton Lienert-Brown într-o echipă în care nu figurează nici talonerul Dan Coles, titular obişnuit al postului. Fraţii mai mari ai lui Jordie, Beauden şi Scott, sunt prezenţi în XV-lea de start al All Blacks,

În ce-l priveşte pe Jordie Barrett, selecţionerul Noii Zeelande, Ian Foster, a dat asigurări pentru restul competiţiei. "Se reface bine", după accidentare, "dar este mai înţelept să-l lăsăm să se odihnească", a comentat Foster.

Echipa All Blacks aliniată la startul Cupei Mondiale este foarte asemănătoare cu cea folosită în meciul care a a adus o înfrângere grea, cu 35-7, pe 25 august, pe Twickenham în faţa Africii de Sud. În afară de Jordie Barrett, selecţionerul nu se va baza nici pe alţi jucători importanţi.

Astfel, Nepo Laulala, care se va alătura lui Stade Toulousain după Cupa Mondială, va evolua pe postul de pilier dreapta în locul lui Tyrel Lomax, care a avut nevoie de treizeci de copci după întâlnirea cu Springboks.

Jucătorul de linia a treia Shannon Frizel, un element cheie pentru Foster, lovit la ischiogambieri, şi jucătorul de linia a doua Brodie Retallick, 32 de ani şi 103 selecţii, accidentat la genunchi după un meci cu Australia la începutul lui august, sunt de asemenea indisponibili. Ei ar urma să revină pe parcursul turneului.

După Franţa, All Blacks vor întâlni Namibia la Toulouse (15 septembrie), Italia la Lyon (29 septembrie) şi Uruguayul tot la Lyon (5 octombrie), în Grupa A.

Componenţa XV-ului Noii Zeelande în meciul cu Franţa: B. Barrett - Jordan, Ioane, Lienert-Brown, Telea - Mo'unga (mijlocaş la deschidere), Smith (mijlocaş la grămadă) - Cane (căpitan), Savea, Papalii - S. Barrett, Whitelock - Laulala, Taylor, de Groot

Rezerve: Taukeiaho, Tu'ungafasi, Newell, Vaai, Jacobson, Christie, Havili, Fa'aianganuku

Selecţioner: Ian Foster.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.