Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul album al rapperului Jay Z, pe primul loc în topul Billboard 200 - VIDEO

MySpace
jay z

Noul album de studio al rapperului Jay Z, "4:44", un material discografic cu accente politice și autobiografice, a intrat în cele din urmă în topul Billboard 200, ocupând primul loc și aducându-i astfel artistului american cel de-al 14-lea No. 1 din carieră, informează Reuters, citat de AGERPRES.

Albumul "4:44" s-a vândut în 262.000 de unități, potrivit datelor transmise luni de Nielsen SoundScan, și ocupă locul al patrulea în topul celor mai mari vânzări săptămânale de discuri din 2017.

Noul disc, în care Jay Z recunoaște că a înșelat-o pe soția lui, cântăreața Beyonce, și vorbește despre venirea pe lume a gemenilor cuplului, născuți luna trecută, a fost lansat pe 30 iunie în regim de exclusivitate pentru abonații platformei de streaming Tidal și pentru clienții furnizorului de servicii de wireless Sprint Corp.

Deși a fost certificat cu discul de platină încă din prima săptămână după lansare, "4:44" a fost absent din topul Billboard 200 săptămâna trecută, deoarece Tidal nu transmite companiei Nielsen Music cifrele aferente difuzărilor sale în streaming.

Citeşte şi: Cântăreţul Ed Sheeran stârnește reacții NEGATIVE după prestaţia într-un serial CELEBRU - VIDEO

Topul Billboard 200 ține cont de unitățile de albume vândute, vânzările de single-uri (10 single-uri echivalează cu 1 album) și difuzările în streaming (1.500 difuzări în streaming echivalează cu 1 album).

Jay Z deținea deja recordul pentru un artist solo cu cele mai multe albume care au debutat pe primul loc în Billboard 200. Grație celor 14 discuri ale sale care au intrat pe prima poziție în top, rapperul american este urmat în acest clasament de Bruce Springsteen și Barbra Streisand, au precizat reprezentanții Billboard.

Totuși, în ciuda recenziilor pozitive și a unei publicități consistente pentru "4:44", Nielsen afirmă că vânzările acestui material discografic sunt sub cele înregistrate în 2017 de albumul "DAMN" al rapperului Kendrick Lamar (vândut în prima săptămână în 603.000 de unități), albumul "More Life" al rapperului canadian Drake și albumul "Divide" al cântărețului britanic Ed Sheeran.

Citeşte şi: R. Kelly, acuzat că a sechestrat şi abuzat sexual şase femei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.