Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul ambasador al SUA se duce la Cotroceni: Prima întâlnire cu Klaus Iohannis

iohannis cotroceni ras

Președintele Klaus Iohannis îl va primi, marți la Palatul Cotroceni, pe noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare, informează Administrația Prezidențială.

Potrivit agendei președintelui Klaus Iohannis, marți la ora 13:00, va avea loc pimirea ambasadorului SUA la București, Adrian Zuckerman.

Citește și: Viorica Dăncilă lovita dur in ziua ei de nastere!

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit sâmbătă Adrian Zuckerman, pentru a prezenta scrisorile de acreditare. Discuțiile s-au axat pe implementarea deciziilor strategice adoptate în domeniul securității energetice și cel 5G, cât și asupra obiectivului României de a accede la Programul Visa Waiver.

La rândul său, noul ambasador al SUA Adrian Zuckerman „a exprimat angajamentul său ferm de a contribui la dezvoltarea puternică a Parteneriatului Strategic, subliniind aprecierea de care România se bucură din partea președintelui Donald Trump și la nivelul întregii Administrații a SUA”.

Citește și: Noi norme ale UE se vor aplica in Romania! Ce categorie de romani va beneficia de plati mai ieftine?

Ambasada SUA la București a anunțat, pe Facebook, că Hans Klemm și-a încheiat mandatul de ambasador și a plecat, sâmbătă, din România. Diplomatul a mulțumit românilor pentru căldura cu care a fost primit peste tot în țară.

Pe 20 noiembrie, Adrian Zuckerman a fost votat de Senatul american pentru funcția de ambasador al Statelor Unite în România. Acesta l-a înlocuit pe Hans Klemm care preluase funcția de ambasador al SUA la București în septembrie 2015.

Citește și: Mișcare importantă făcută de ministrul Muncii: Am sesizat comisiile de disciplină

Adrian Zuckerman este un avocat în industria imobiliarelor, provenind din firma de avocatură Seyfarth Shaw, cu sediul în New York, care a imigrat în copilărie din România către Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.