Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul campion mondial al greilor își bate joc de români: 'Vagabond, bun de aruncat la gunoi' / VIDEO

E campion mondial după ce l-a bătut pe Vladimir Klitschko, dar nu ştie să se poarte deloc. Tyson Fury, este noua senzatie a boxului, dupa ce sambata seara l-a invins pe celebrul Vladimir Klitschko, pe care l-a deposedat de toate cele 4 centuri mondiale la categoria supergrea, pe care le detinea.

Citeşte şi: O nouă ţară va adera la NATO: 'O decizie istorică'

Uriasul britanic Tyson Fury provine dintr-o familie veche de tigani irlandezi si s-a nascut in Machaster, cu 27 de ani in urma. Inainte sa-l invinga pe ucrainean, el si-a facut mana cu un roman, pe care nu doar ca l-a invins dar l-a si umilit prin declaratiile de dinainintea meciului. Cristian „The Hammer” Ciocan a infruntat furia lui Tyson anul acesta, in martie, insa nu a rezistat decat 8 reprize, dupa care a abandonat prin KO tehnic. Adevaratul spectacol a fost insa inainte de meci.

Citeşte şi: Schimbări majore de 1 Decembrie: Cine nu mai defilează la paradă

Tyson Fury l-a facut praf pe Ciocan, legandu-se mai ales de faptul ca este roman, iar romanii nu sunt capabili sa lupte. „Pe o scala de la 1 la 10, cat de speriat sunt de Hammer? Cam minus 5. Daca nu sunt in stare sa-l bat pe Christian Hammer, sunt inutil, nu-i asa? Nu e nici Mike Tyson, nici Lennox Lewis si nici Evander Holyfield. E un vagabond din Romania. (expresia originala: „Bum from Romania”; „bum” mai inseamna „fund”, „sezut”, n.r.), Nu am intalnit pe nimeni din Romania care sa fie in stare sa lupte, iar el nu face exceptie. Am incercat sa-l urmaresc pe Youtube. Am inchis dupa 10 secunde. E bun de aruncat la gunoi. Daca nu pot sa castig un meci de categoria a doua, nu merit sa ma lupt cu Klitschko”, a declarat, belicos, Tyson Fury inainte de meciul cu romanul conform wowbiz.

Citeşte şi: SCANDALOS A fost furat tricolorul de la mormântul Eroului Necunoscut din Sfântu Gheorghe

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.