Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul director al Shin Bet a avut o întâlnire secretă cu Mahmoud Abbas

Shin Bet
shin beth

Noul director al Serviciului israelian de securitate internă (Shin Bet), Ronen Bar, s-a întâlnit în secret, săptămâna trecută, cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com şi de cotidianul The Times of Israel.

Întrevederea secretă a avut loc în oraşul palestinian Ramallah, situat în Cisiordania.

Conform unor oficiali israelieni şi palestinieni, Ronen Bar şi Mahmoud Abbas au discutat despre modalităţi de coordonare a măsurilor de securitate în Cisiordania şi despre eforturile de ajungere la un acord pe termen lung de încetare a ostilităţilor între Israel şi organizaţia islamistă Hamas, care deţine controlul asupra Fâşiei Gaza.

Duminică, Ronen Bar a efectuat o vizită în Egipt, unde s-a întâlnit cu responsabili din cadrul serviciilor de securitate şi a discutat inclusiv despre situaţia din Fâşia Gaza.

Întâlnirea lui Ronen Bar cu Mahmoud Abbas se înscrie într-o serie de contacte între Israel şi Autoritatea Palestiniană. În august, ministrul israelian al Apărării, Benjamin Gantz, s-a întâlnit cu Mahmoud Abbas în Ramallah, discutând despre situaţia de securitate din Cisiordania şi despre modalităţi de îmbunătăţire a situaţiei economice a palestinienilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.