Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul director general al Signify România şi Europa de Sud-Est este Răzvan Copoiu; are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul energetic şi industrial

linkedin.com
Răzvan Copoiu

Răzvan Copoiu a fost numit director general al furnizorului de echipamente şi soluţii de iluminat Signify România (care şi-a schimbat în 2018 denumirea din Philips Lighting) şi al altor nouă ţări din Europa de Sud-Est, relatează News.ro.

"Începând cu data de 17 august 2020, Răzvan Copoiu ocupa poziţia de director general al Signify România şi al altor 9 ţări din Europa de Sud-Est (Slovenia, Croaţia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Albania, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina şi Macedonia de Nord)", a anunţat compania.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul energetic şi industrial, Răzvan Copoiu va coordona activitatea comercială a ţărilor pe care le are în subordine, urmărind consolidarea poziţiei de lider a companiei pe zona de iluminat inteligent şi IoT.

Răzvan Copoiu vine cu o expertiză vastă în managementul vânzărilor B2B de echipamente electrice, în domeniul energiilor regenerabile şi al automatizărilor industriale, dar şi al soluţiilor software, IoT şi Cloud based.

"Inovaţia este cea care face un business să se diferenţieze, iar în secolul 21 cred cu tărie că numai companiile care au aceasta în ADN vor avea succes. Mă bucur că mă alătur unei companii care reuşeste să facă diferenţa în piaţă cu produse care sunt deopotrivă inovative, sustenabile dar şi competitive. Voi valorifica întreaga mea expertiză din domeniu pentru a consolida poziţia companiei în domeniul IoT şi Industry 4.0, pentru a găsi cele mai eficiente soluţii de business în pieţele pe care le coordonez", a explicat Răzvan Copoiu.

Răzvan Copoiu a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti şi Ecole Superieure de Electricite SUPELEC din Paris, dar şi un Executive MBA în cadrul ASEBUSS Bucureşti. El a lucrat în companii precum ABB, Alstom, Siemens şi cel mai recent la Schneider Electric, unde a condus activitatea comercială a 14 ţări din Europa de Sud Est pe zona de Industrie.

Signify este lider global în domeniul iluminatului pentru piaţa profesională şi de consum şi al iluminatului care utilizează Internetul Lucrurilor. Comercializează produse marca Philips, sisteme de iluminat conectat Interact şi servicii de date. A avut vânzări de peste 6,2 miliarde de euro în 2019 şi o echipă de aproximativ 36.000 de angajaţi în peste 70 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.