Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul șef de la Transporturi își instalează 'camarila' la Aeroportul Otopeni: Nume controversate propuse (surse)

aeroportul otopeni

Lucian Șova, noul ministru al Transporturilor, pregătește instalarea apropiaților săi la conducerea Companiei Aeroporturi București, după demisia directorului Bogdan Mîndrescu. Cei care se pregătesc să preia funcțiile sunt oameni cu legături politice în alte zone decât în cea a actualei puteri.

Corupul de control al premierului a descoperit o mulțime de nereguli la activitatea din ultimii patru ani a Aeroportul Otopeni, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale. Deși neregulile vizau perioada de dinainte de mandatul său, directorul Bogdan Mîndrescu a demisionat, invocând motive personale.

Vezi și: Sfatul celebrului bucătar Gordon Ramsay: Ce să NU comanzi niciodată într-un restaurant

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București vor fi numiți Mihai Hura, șeful de cabinet al ministrului Lucian Șova, și Dan Baciu, cel care era a ocupat funcția de director economic în mandatul de director general al lui Liviu Radu, exact în perioada vizată de raportul extrem de critic al Corpului de control al premierului.

Potrivit surselor menționate, Dan Baciu va fi ales de Consiliul de Administrație în funcția de director general al Companiei Aeroporturi București. Dincolo de faptul că este unul dintre cei care pot fi considerați vinovați de situația constatată de Corpul de control, Dan Baciu are și legături în zona „tehnocrată”. Acesta este soțul Soranei Baciu, fost secretar de stat în ministerul Economiei din Guvernul Cioloș, condus de Costin Borc.

Vezi și: Studiul care dă peste cap ce știa despre o boală cumplită: Unul din patru oameni este afectat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.