Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul fundaș al FCSB: Eu merg cu sufletul unde sunt dorit

Inquam Photos / Alberto Groşescu
Inquam coregrafie FCSB

Fundașul dreapta în vârstă de 22 de ani, Cristian Manea, a fost prezentat oficial la FCSB. În cadrul conferinței de presă, fostul jucător al echipei CFR Cluj, a precizat că e decis să aducă un trofeu în acest sezon în palmaresul clubului "roș-albastru", potrivit Mediafax.

În plus, Manea a explicat cum a fost convins de vicecampioană să ajungă în lotul lui Bogdan Argeș Vintilă.

"Sper să luăm Cupa, e singurul trofeu din România care-mi lipsește mie. Chiar vreau să-l iau. Domnul Becali a vrut sută la sută să mă ia. Ceilalți din România n-au fost convinși. Eu merg cu sufletul unde sunt dorit. Eu știu că echipa care mă va cumpăra va face profit de pe urma mea. Voi munci zi de zi.

Eu am ales, nu m-am sfătuit cu nimeni și cred că așa trebuie să facă toată lumea", a spus Manea, care a vorbit și despre perioada în care a stat fără echipă:

"Mi-a fost greu, m-am antrenat, am avut un preparator. De abia așteptam să semnez, e altfel când te antrenezi cu o echipă".

Pentru dubla cu Spania și Malta, fundașul nu a fost convocat de Cosmin Contra la echipa națională, dar Manea nu e supărat. Jucătorul FCSB-ului a spus că a vorbit cu staff-ul de la selecționata tricolorilor și a înțeles de ce nu se află și el în cantonamentul României.

"Eu zic că la selecția următoare voi fi luat la națională. Acum nu m-au luat, pentru că n-am avut echipă. Voi munci și sper ca de meciul următor să intru iar", a mai spus Manea.

Naţionala va juca în luna septembrie, în preliminariile EURO 2020. Joi, 5 septembrie, pe Arena Naţională, tricolorii vor întâlni liderul grupei, Spania, şi la data de 8 septembrie, la Ploieşti, se vor duela cu Malta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.