Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul lider al deputaților PNL, Florin Roman: 'Trebuie să asigurăm majoritatea pentru guvernul Orban'

promptmedia.ro
Florin Roman

Noul lider al deputaților PNL, Florin Roman, spune că va avea o colaborare bună cu toți parlamentarii care au votat instalarea guvernului Orban și că, în continuare, trebuie asigurată majoritatea pentru guvern, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Soția lui Barna i-a umilit pe membrii USR: ‘Căc*ții ăștia’

„În calitate de lider de grup al deputaților PNL trebuie să continui munca făcută foarte pragmatic și eficient de Raluca Turcan și împreună cu echipa PNL să continuăm lupta cu PSD în Parlament, pentru că aici sunt aceeași pesediști cu care am luptat in ultimii trei ani! Tot împreună trebuie să asigurăm majoritatea pentru guvernul Orban! Sunt convins că voi avea o colaborare foarte bună cu toți parlamentarii care au votat pentru instalarea guvernului Orban și cu cei care ni se vor alătura! Pentru ca vor veni și alții alături de noi!”, a spus, marți, într-o declarație de presă, Florin Roman.

Acesta ar urma să o înlocuiească pe Raluca Turcan ca lider al grupului PNL în Camera Deputaților. De asemenea, potrivit unor surse din partid, Daniel Fenechiu îl va înlocui pe Florin Cîțu, ca lider al grupului PNL în Senat. Deciziile ar urma să fie anunțate în plenurile Parlamentului, după 24 noiembrie, deoarece până la alegerile prezidențiale nu se vor mai reuni cele două Camere, au explicat sursele citate.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

Modificările în ceea ce privește liderii de grup vin după ce Raluca Turcan a devenit vicepremier în Cabinetul Orban, iar Florin Cîțu ministru al Finanțelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.